Това написа Мария Николова, потребител на Facebook. Вчера включвам да погледам

...
Това написа Мария Николова, потребител на Facebook. Вчера включвам да погледам
Коментари Харесай

Не проумяваме защо не ни искат в Шенген, докато продължаваме да гласуваме за Боко Корумпираната тиква

Това написа Мария Николова, консуматор на Фейсбук.

 

Вчера включвам да погледам нидерландска телевизия — с цел да привиквам да им разбирам, да изучавам езика и манталитета им. След новините, попадам на игра с парични награди — за обща просвета, за нещата от живота — с картинки и спомагателни данни, които да оказват помощ в отгатването на съответен термин или име.

Първата състезателка изтегли въпросите да бъдат от региона “кореноплодни ”. Хмм, добре. Ще учим потребни неща. Слушам, виждам. Интересно. Научих по какъв начин се споделя “пащърнак ”, “земна ябълка ”, “ряпа ”, “джинджифил ” и т. н. Вторият играч изтегли тематиката “Политици ”.

 

Десет политици, всички известни, че са били заплетени в кавги за корупция. Хмм!? Окееей. Да забележим. Изведнъж виждам. — наред с Берлускони, с Марин ЛьоПен, Доналд Тръмп… наш БОЙКО БОРИСОВ!!!

Не се майтапя. Ей, тази игра би трябвало да я демонстрират и у нас. Всеки Божи ден. Че, нещо, доста постепенно схващаме…

Не проумяваме за какво не ни желаят в Шенген, до момента в който продължаваме да гласуваме за Боко Корумпираната, както е прочут в цяла Европа. Дай Боже, скоро — и у нас. Че другояче изплъзване от блатото няма.

 

Мария Николова

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР